Whatsapp ons! Direct Contact t. 0547 - 363 460
Holterweg 1  |  7475 AT Markelo

Ying-Ha Tang

BIG registratienummer: 59910294304    aanwezig op: maandag en dinsdag

 

In 2008 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool te Utrecht. Ik vind het fascinerend om te zien hoe lichaam en geest met elkaar in verbinding staan. Veel mensen maken een onderscheid in lichaam en geest. In een behandeling is het van belang om hierin geen onderscheid te maken. Het is juist de kracht om vanuit de verbinding tussen lichaam en geest te zoeken naar de oorzaak van de klachten.

In de huidige maatschappij zijn veel mensen denkers geworden. Door het vele denken kan een mentale overbelasting ontstaan en dit kan leiden tot fysieke klachten. De fysieke klachten kunnen zijn: chronische (nek/rug)pijn, chronisch vermoeidheid, prikkelbare darmsyndroom, zere gewrichten (fibromyalgie), ademhalingsproblemen (hyperventilatie), hartkloppingen, hoofdpijn, slaapproblemen, duizeligheid, misselijkheid enzovoort. Al deze klachten kunnen weer invloed hebben op uw humeur zoals een kort lontje, sneller geïrriteerd zijn en minder goed met drukte om kunnen gaan.

 

In de behandelingen ga ik samen met de cliënt op zoek naar de oorzaak van de klachten. Alle facetten die van belang zijn om tot herstel te kunnen komen zullen besproken worden zoals de klacht, familie, sociale omgeving, werk, persoonlijkheid, omgang met klachten enzovoort. Daarnaast is het doel om uiteindelijk een balans te kunnen vinden in doen, denken en voelen. Ik ben ervan overtuigd dat mensen kunnen herstellen van hun klachten als zij hierin een balans kunnen vinden. In de behandelingen zal ik gebruik maken van verschillende methoden zoals haptonomie, ontspanning, lichaamsbewustwording, Mobilizing Awareness, mindfulness, cognitieve gedragstherapie en NLP technieken.

Samen op weg naar herstel met mijn kennis en begeleiding en jouw inzet en motivatie!

Direct contact t. 0547 - 363 460
Holterweg 1
7475 AT Markelo