Whatsapp ons! Direct Contact t. 0547 - 363 460
Holterweg 1  |  7475 AT Markelo

Hulpmiddelen uitleen

Krukken, looprekjes of wandelstokken het kan soms voorkomen dat u een van deze hulpmiddelen nodig heeft. Bij WY.Fysiotherapie kunt u terecht voor het lenen van deze loophulpmiddelen. Wij verhuren krukken, looprekjes en wandelstokken. De loophulpmiddelen hebben wij in verschillende lengtes. De krukken zijn ook verkrijgbaar in kindermaten. Alle loophulpmiddelen stellen wij voor u op de juiste lengte af. Daarnaast kunt u bij een van de therapeuten terecht voor het optimaal gebruiken van loophulpmiddelen. Zowel voor het gebruik van een wandelstok maar ook voor het leren lopen met bijvoorbeeld krukken of een looprekje voorafgaand aan een operatie.

Voor bijvoorbeeld een nieuwe heup of nieuwe knie wordt het leren gebruiken van loopmiddelen voorafgaand aan de operatie sterk aanbevolen. U zult dan vaak een verwijzing mee krijgen van uw behandelend specialist.

Naast de te verhuren loophulpmiddelen kunnen wij altijd uw bestaande loophulpmiddel, bijvoorbeeld een rollator, juist af stellen. Ook kunnen de therapeuten meedenken en begeleiden in overige hulpmiddelen. Zoals enkel- en kniebraces die juist aansluiten bij uw klachten en activiteitenniveau.

Kosten

Het huren van loophulpmiddelen kost €15,- per jaar, waarvan €10,- huur en €5,- borg. Deze laatste krijgt u natuurlijk weer terug bij het inleveren van de krukken.

U ontvangt uiteraard een kopie van de huurafspraak.

Direct contact t. 0547 - 363 460
Holterweg 1
7475 AT Markelo