Whatsapp ons! Direct Contact t. 0547 - 363 460
Holterweg 1  |  7475 AT Markelo

Nieuws

Fysiotherapie Wolters

Fysiek, emotioneel, geestelijk en sociaal welbevinden zijn belangrijke aspecten, die een rol spelen bij gezondheid. Om uw hulpvraag goed in kaart te kunnen brengen kunnen deze aspecten mede van belang zijn. De mens als totaliteit is voor ons een belangrijk uitgangspunt. Ons streven is het bereiken van een zo optimaal mogelijk functioneren met zo min mogelijk klachten. Het liefst natuurlijk klachtenvrij. D.m.v. professioneel handelen, vakkennis, ervaring en samenwerking, binnen en buiten onze praktijk proberen wij dit doel samen met u te bereiken.
Fysiotherapie Wolters
Fysiotherapie Wolters2 maanden gelden
Taadaaaa!!

Hebben jullie het nieuwe bord met ons logo al gezien?

Binnenkort gaat de website online. Vanaf vandaag hebben we een nieuw bel systeem. Elke dag nemen we persoonlijk de telefoon op tussen 8:30u-9:30u en tussen 12:30u-13:00u. In de tussentijd zijn we telefonisch wel te bereiken en kun je een bericht inspreken of ons een WhatsApp berichtje sturen. Op de dag zelf wordt u teruggebeld door een van ons. Jullie kunnen een WhatsApp berichtje sturen naar de vaste telefoon 0547-363460.
Fysiotherapie Wolters
Fysiotherapie Wolters3 maanden gelden
Nieuwe naam!

Wat zal toch de nieuwe naam worden van de fysiotherapiepraktijk?

Fysiotherapie Wolters is een begrip in Markelo. De meesten van jullie weten de praktijk te vinden. Wij hopen dat jullie ons nog steeds kunnen vinden onder de nieuwe naam!

De nieuwe naam is geworden: WY.Fysiotherapie

WY staat voor samen, samenwerken met elkaar en kijken naar het geheel ipv alleen de klacht.

Waar heb je fysiotherapie? Bij WY.Fysiotherapie!

Wat vinden jullie van onze naam en logo?

Wendy, Ying-Ha en Martha
Fysiotherapie Wolters
Fysiotherapie Wolters4 maanden gelden
Vandaag 1 juni 2021 was en is een bijzondere dag voor ons. De dag dat we dan echt een nieuw avontuur zijn gestart op een bekende plek!

René gaat genieten van zijn verdiende pensioen. Wendy en Ying-Ha nemen het stokje over en gaan verder met de praktijk. Martha blijft ook in de praktijk wat betekend dat de samenstelling verder gelijk blijft. Wij zijn hier erg blij mee.

Vandaag hebben we de dag als collega's gezellig afgesloten. Dit werd extra feestelijk door een heerlijke slagroomtaart welke werd bezorgd namens het team van Osteopathie Markelo, nogmaals bedankt voor deze smakelijke verassing. 🥳

Bij een overname ontstaan veranderingen. We gaan door met de kernwaardes welke we hebben meegekregen in de jaren dat we hier werken en de sterke basis blijft zeker bestaan. Blijf ons volgen om op de hoogte te blijven van de aanstaande veranderingen, zo maken wij binnenkort onze nieuwe naam bekend!
Fysiotherapie Wolters
Fysiotherapie Wolters4 maanden gelden
Na 40 jaar fysiotherapie, waarvan 39 jaar in Markelo, wordt de fysiotherapie praktijk van René Wolters, per 1 juni aanstaande overgenomen en voortgezet door Wendy Smit en Ying-Ha Tang. René kijkt met voldoening terug op deze periode van 40 jaar. “Ik ben met een kleine praktijk begonnen, geleidel...
Direct contact t. 0547 - 363 460
Holterweg 1
7475 AT Markelo