Whatsapp ons! Direct Contact t. 0547 - 363 460
Holterweg 1  |  7475 AT Markelo

Diëtiste

Mijn naam is Susan van Cruchten, ik ben diëtiste en eigenaresse van praktijk Eet- en Leefstijl. Op de praktijklocatie in Markelo houdt ik op de maandag(middag) in de oneven week spreekuur. Op andere dagen en locaties is het ook mogelijk om met mij, of mijn collega Carley, een afspraak te maken.

In de praktijk wordt er op basis van de wensen en behoeftes een voedings- of dieetadvies op maat gegeven. Het standpunt hierin is een advies met normale voedingsmiddelen en geen shakes, pillen, repen of crash diëten. Het gaat immers om voeding, niet om vulling. Afvallen kan een reden zijn om je aan te melden in de praktijk, maar ook bij hoge bloeddruk, hoog cholesterol, maag-darmklachten, diabetes of  bij andere voeding gerelateerde klachten of vragen kun je in de praktijk terecht.

De praktijk onderscheidt zich door de focus op gedragsverandering. Factoren die samenhangen met het eetgedrag worden inzichtelijk gemaakt en (indien mogelijk) opgelost. Onderdeel hiervan kan ook emotie-eten zijn, waar ik in gespecialiseerd ben. Door bewust de inzichten in je eetgedrag te vergroten, kan het eetgedrag aangepakt worden. Op die manier wordt het nieuwe (eet)gedrag permanent onderdeel van je leefstijl, zodat je je doelen bereikt en het resultaat blijvend is.

Direct contact t. 0547 - 363 460
Holterweg 1
7475 AT Markelo